Обява

Report Abuse

1×1-400
40.00лв
0 0 Reviews
Популярна

Удостоверение Компютърна грамотност

Онлайн по куриер или присъствено в студиото.
Едно към Едно предлага бързо и удобно удостоверяване на умения по Компютърна грамотност, необходимо при кандидатстване за работа.
Бърз, удобен тест на познанията и уменията. Компетентно издаване на професионален документ с печата на центъра. Своевременно получаване на документа, удобна цена, дългогодишна успешна практика.
Проверете Вашите знания и умения с теста в Едно към Едно и вземете документ за тях, който ще Ви постави наравно в кандидатстване за избрана от Вас работа.
Удобен график, Синя зона. Заплащане: В брой. С ПОС-терминал, всички видове карти. По банков път,
Знания, Умения, Компетентност,
ПОВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ!
Едно към Едно-©2022
Варна
А. С. Пушкин 5
Едно към Едно ЕООД – ИМЕТО ГОВОРИ
+359877717237
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com

https://www.facebook.com/ednokamedno
https://ednokamedno.business.site
www.1x1eood.com
Skype: eood1x1
Viber: 0877717237 

Контакти

Телефон
Имейл
Zip/Пощенски код
9002

Потребител

1x1eood

Потребител от 1 седмица
  • eood1x1@gmail.com
Виж Профила

Форма за контакт

Удостоверение Компютърна грамотност 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна