Обява

Report Abuse

Стойка за капсули

Стойка за капсули

3D Print предлага персонализирани стойки за капсули на Долче Густо ( Dolce Gusto ) и Лаваца ( Lavazza ) . Стойката е модулна и всеки модул може да се изработи в избран от вас цвят спрямо интериора на вашата кухня или кафе машина.
Цена на стойка за 16бр. - 15лв
Цена на стойка за 32бр. - 25лв
За още интересни идеи посетете Фейсбук страницата ни:
https://www.facebook.com/3D-Print-105540954797603/

Контакти

Потребител

3DPrint

Потребител от 2 седмици
  • iiv_84@abv.bg
Виж Профила

Форма за контакт

Стойка за капсули 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна