Обява

Report Abuse

416
0 0 Reviews
Популярна

Психологическа поддръжка на персонал

В Европа и на запад много фирми използват услугите на специалисти-психолози за поддръжката на психологическото и емоционално състояние на своя персонал. Под поддръжка се разбира индивидуални сеанси с персонала, а когато се налага и групови сеанси. Но какво определя, кога се изисква този вид услуги от специалисти?

Най- честите причини са стрес, депресии, тревожност, емоционална нестабилност, всяко едно което може да бъде причинене от много неща в нашето натоварени ежедневие, а понякога и комбинация от изброените. Всички тези състояния се отразяват върху работоспособността на служителите, това е и една от главните причини работодателите да осигуряват тези услуги.

Местоположение

Контакти

Адрес
Rue Alfred Roll
Телефон
Zip/Пощенски код
9000

Потребител

Avatar

skiparnovpsychology

Потребител от 1 месец
Виж Профила

Форма за контакт

Психологическа поддръжка на персонал 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна