Обява

Report Abuse

patna-obstanovka
0
0 Оценки
Популярна

Пътна обстановка – Уили

НАЙ-ОБСТОЙНАТА И АКТУАЛНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНА ОНЛАЙН
Българските шофьори вече могат да се информират за състоянието на пътищата у нас по всяко време онлайн тук.

Пътната обстановка, публикувана на сайта на Уили, е достъпна от мобилно устройство и компютър. Тя показва в реално време проблемните участъци на пътя – затворени пътища заради ремонт, катастрофа и опасни отсечки. Шофьорите ще могат да плануват по-добре пътуването си и чрез реални кадри от камери. Те са монтирани на обекти на бензиностанции Петрол по магистрали, главни пътища и гранични пунктове. Кадрите показват състоянието на настилката, метеорологичните условия и дават представа за трафика.

Сайтът на Уили предлага за първи път в България леснодостъпен източник на информация за пътната обстановка. Тя обединява най-важната информация за всички пътуващи.

Информацията в страницата се обновява автоматично на всеки 15-30 секунди. А според създателите предстои до края на 2021 да бъдат добавени още камери на важни артерии, както и допълнителни функционалности за улеснение на потребителите.

За Уили
уили.com е нов автомобилен сайт, изцяло специализиран и концентриран в съдействие за автомобилистите. На сайта могат да се открият редица казуси, свързани със Закона за движение по пътищата, съвети за безопасно шофиране и по-добра поддръжка на колата, както и всички новости, които са значими за ежедневнието на шофьорите в България.

Контакти

Потребител

Whilli

Потребител от 6 дни
  • help@whilli.com
Виж Профила

Форма за контакт

0 Reviews

Трябва да се Логнете или Регистрирате за да публикувате оценка

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна