Обява

Report Abuse

416
0 0 Reviews
Популярна

Онлайн психотерапия с Иван Скипарнов

Онлайн психотерапията представлява услуга или психологическа подкрепа в областта на психическото здраве, които се продоставят онлайн. Това може да представляват имейли, нормални или видео разговори. Този вид сеанси имат както своите плюсове като спестяване на време или споделяне с желания от Вас специалист. Но също така има и недостатъци като факта, че психологът не може да види цялостното физическо въздействие на своя пациент при разговор.

Контакти

Телефон
Zip/Пощенски код
9000

Потребител

Avatar

skiparnovpsychology

Потребител от 1 месец
Виж Профила

Форма за контакт

Онлайн психотерапия с Иван Скипарнов 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна