Обява

Report Abuse

OnLine-Design1
15.00лв
0 0 Reviews
Популярна

Нов курс Онлайн реклама

Едно към Едно Нов курс по онлайн дизайн.
Инспириран от разширеното търсене на професионални умения за работа с Adobe Photoshop и Adobe Illustrator по създаване на автентичен онлайн дизайн. По 20 лекционни часа, практически упражнения във всяка от двете програми 20/20.
Дизайн за разработка и управляване на публикации във всички социални мрежи и по всеки повод. Реклама на продукти, стоки и услуги. Онлайн продажби.
В курса - само необходимото, само умения и знания.
В Обучението - създаване на оригинални дизайни в графичната програма, Използване на ефекти и организиране на файл за различна употреба. Ретуш на изображения, Отрязване на излишното с висока степен на прецизност, Ефектна обработка с цветовите филтри. Поместване и композиране в дизайна. Завършване, експорт и публикуване.
Удобен график, Синя зона. Заплащане: В брой. С ПОС-терминал, всички видове карти. По банков път,
Знания, Умения, Компетентност,
ПОВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ!
Едно към Едно-©2022
Варна
А. С. Пушкин 5
Едно към Едно ЕООД – ИМЕТО ГОВОРИ
+359877717237
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com

https://www.facebook.com/ednokamedno
https://ednokamedno.business.site
www.1x1eood.com
Skype: eood1x1
Viber: 0877717237 

Местоположение

Контакти

Адрес
Hotel Perfect, 8, Петко Каравелов, Гръцката махала, р-н "Одесос", Варна, Северна и Югоизточна България, 9000, България
Телефон
Имейл
Zip/Пощенски код
9002

Потребител

1x1eood

Потребител от 1 седмица
  • eood1x1@gmail.com
Виж Профила

Форма за контакт

Нов курс Онлайн реклама 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна