Обява

Report Abuse

Suggestions-Beaches-for-Summer-Months-in-Turkey
205.00лв
0
0 Оценки
Популярна

Екскурзии и почивки Майски празници 2022

Оферти Майски празници - Турската Ривиера. Турското крайбрежие е едно от най-популярните места за отдих. Бреговете на Турция се мият от четири морета – Черно море, Мраморно море, Егейско море и Средиземно море. Бреговете на Турция са осеяни с плажове, китни заливи, лагуни, пристанища, острови и полуострови. Благоприятният климат, големият избор от морски курорти и хотели правят сезона в Турция почти целогодишен. Всеки, който е бил поне веднъж в Турция, знае, че почивка тук означава високо качество, комфорт и не на последно място - достъпни цени. Всяка година се строят нови хотели, стремящи се да превъзхождат другите по разкош, предлагани услуги и ниво на обслужването.

Потребител

tsvetkonikolov

Потребител от 1 седмица
  • marketing@pochivki-turcia.bg
Виж Профила

Форма за контакт

0 Reviews

Трябва да се Логнете или Регистрирате за да публикувате оценка

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна