Обява

Report Abuse

image_2021-11-22_170629
3,000.00лв
0
0 Оценки
Популярна

ApexService – мотокари, електрокари и газокари

АПекс Сервиз разполага с добре оборудвани складове, производстени и сервизни помещения. Лидер на газокари, електрокари, мотокари, който разполага с висококвалифицирани служители, които осигуряват качествено и успешно обслужване на нашите клиенти. Има налични складове в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Варна.

Контакти

Потребител

ApexService

Потребител от 1 седмица
  • servizapex@gmail.com
Виж Профила

Форма за контакт

0 Reviews

Трябва да се Логнете или Регистрирате за да публикувате оценка

Obiavi.info е сайт, който е за безплатни обяви. Тук можете да намерите обяви от всякакво естество и лесно и бързо да намерите това което търсите. Същото така можете лесно и бързо да публикувате обява, напълно безплатно. Количеството обяви също не е от значение, можете да публикувате колкото пожелаете, без никакво ограничение. Цените на обявите в сайта най-често са от физически лица и можете да откриете каквото ви трябва на много ниски цени.

Основните категории в сайта са много и чрез тях можете да намерите всичко. Вградили сме и търсачка, която да направи избора ви още по-лесен. Ето и основните категории продукти, които можете да откриете в ОЛХ: GSM, Авто пазар, Адам и Ева, Битова и офис техника, Дава под наем, Детски Свят, Екскурзии, Изкуство, Имоти, компютри, Медицина, Обучение, Работа, Разни, Спорт и Хоби, Стоки, Строителство и Ремонт, Услуги, Флора и Фауна